Zavařování
Nakládání okurek či zavařování ovoce, zkrátka tradiční způsob uchovávání potravin, který má u nás tradici již celé roky. Došly vám sklenice a víčka? U nás je najdete.


Lis na ovoce 12l
Lis je vhodný k přípravě moštu a šťáv. Do lisu se vkládá pouze ovoce, které jste předtím rozdrtili. Doporučuje se použít filtrační vložku proti úniku lisovaného ovoce.

Drtič ovoce 7l
Drtič slouží k rozdrcení různých druhů ovoce. Z rozdrceného ovoce lze následně získávat lisováním ovocné šťávy, mošty, vína. Drtič má ruční pohon.

Lis na ovoce 18l
Lis je vhodný k přípravě moštu a šťáv. Do lisu se vkládá pouze ovoce, které jste předtím rozdrtili. Doporučuje se použít filtrační vložku proti úniku lisovaného ovoce.